Se incarca...

Prezentare

CONVINGE-TE si descoperă Raluca spa CENTER
Home / Despre noi / Prezentare

Frumusetea ta, prioritatea noastra!

Unul dintre cele mai longevive centre de frumusete si estetică de pe piata de beauty din Constanța. Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, Raluca spa center oferă o gamă vastă de proceduri faciale și corporale, înglobând cele mai noi echipamente si utilizând produse recunoscute internațional. Clientul nostru este persoana activă, exigenta, selectivă care pune accent pe imagine, sănătate și frumusețe, conștient că acestea sunt elementele care-i evidențiază personalitatea. Pornind de la aceste premise, centrul a creat servicii accesibile tuturor si oferte speciale, adresate acelora care isi doresc rezultate record

cu o investitie minima. Pielea este haina ta cea mai de preţ, pe care o porţi mereu, indiferent de tendinţe. Este oglinda ta. A echilibrului dintre mediul exterior şi cel interior. Dincolo de vârsta, culoarea sau caracteristicile tenului, pielea este radiografia frumuseții individuale şi a personalităţii tale. Respect-o, hrăneşte-o corect, trateaz-o la timp şi oferă-i regenerarea pe care o merită! Şi pielea ta va deveni cartea de vizită care nu te va dezamăgi nicăieri în lume.

Tehnologie

Datorita echipamentelor de ultima generatie, Raluca Spa Center iti ofera servicii premium pentru frumusetea corpului tau.

Epilare Definitiva
Soprano ICE
epilare definitivă cu laser

Fără durere și pentru toate tipurile de ten.

Team Member
LPG Cellu M6
Remodelare Corporala

Unul dintre cele mai performante tratamente de slabire si intinerire.

Team Member
OxyGeneo™
Rejuvenare

Creeaza un ten hranit, echilibrat si sanatos.

Galerie

Clientul nostru este persoana activă, exigenta, selectivă care pune accent pe imagine, sănătate și frumusețe, conștient că acestea sunt elementele care-i evidențiază personalitatea.